21.8.2015

REMONTTI | Keittiö


Aloitetaan kurkistamaan meidän remonttiin ja sen tuloksiin. Ensimmäisenä esittelyvuorossa on meidän keittiö.

Keittiö oli kaikista huoneista isoimman remontin tarpeessa. Keittiöön vaihdoimme lattian, maalasimme seinät sekä laitoimme kaikki kaapistot rungoista lähtien uusiksi. Vanhat rungot veimme naapurilta kuulemaamme puunlajittelu-keskukseen. Puutavaran (ja lastulevyt) sai viedä ilmaiseksi ja ne murskataan hakkeeksi, joka poltetaan Tampereella Naistenlahden voimalaitoksessa. Vanha hella ja jääkaappi myytiin Tori.fi'ssä muutamalla kympillä. Kaatopaikalle emme siis vieneet mitään. Jes!



Keittiöön asennettiin laminaatti ja seinät maalattiin valkoiseksi. Meille oli alusta asti selvää, että kaapistot olisivat valkoisilla rungoilla ja ovet korkeakiiltoiset ja valkoiset. Koska keittiö oli pieni ei oikein ollut mahdollisuuksia kikkailla mihin kohtaan mitäkin sijoitettaisiin, joten lieden, astianpesukoneen ja lavuaarin paikat olivat alusta asti selvät. Keittiön kaapistot haimme Ylöjärven Keittiökalustetukusta, joka oli kaikista vertailemimmista hinnoista halvin ja olimme erittäin tyytyväsiä valintaamme. Kaapistot asennettiin ja kasattiin itse ja niille tuli hintaa noin pari tonnia ilman kodinkoneita.


Led-nauha - Verkkokauppa.com
Kaakelit - Bauhaus

Keittiön suunnittelussa vaikeinta  oli kaakeleiden valitseminen. Kaakeleilla luodaan se lopullinen ilme keittiölle ja moneen kertaan niitä käytiin katsomassa. Lopulta valitsemamme kaakelit osottautuivat todella edullisiksi ja ovat keränneet paljon kehuja. Valaistusta on lisäksi led-nauha, joka kulkee yläkaappien alhaalla.

En voisi olla tyytyväisempi keittiöömme. Se on meille juuri passeli.

2 kommenttia: